ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стався вибух газу у житловому будинку

Ольга Денисяка

|

Ввечері 23 грудня у Львові на вулиці Княгині Ольги у приватному житловому будинку вибухнув газ. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За інформацією міського голови, внаслідок вибуху є руйнування опорних стін. Під завалами могли опинитись люди.  

«На вул. Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку. Є руйнування несучих стін. Можливо під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби. Причини та наслідки встановлюються», – повідомив Садовий.

Згодом мер повідомив, що за попередньою інформацією вибух стався у гаражі приватного будинку, ймовірно, це газ. У будинку проживає 6 людей, 2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще 2-х чоловіків шукають рятувальники. Можливо вони перебувають під завалами. 

Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції.

У патрульній поліції Львівщини повідомили, що рух вулицею Княгині Ольги від вулиці Сахарова до вулиці Володимира Великого в напрямку вулиці Наукової перекритий.

Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху, охорону місця події та допомагають іншим службам у ліквідації наслідків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Садовий, Патрульна поліція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *