ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові маршрутка збила комунальника під час ямкового ремонту

Наталя Дуляба

|

У четвер, 21 грудня, на вул. Кульпарківській приміська маршрутка №132 збила комунальника, який з колегами латав ями на дорозі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Аварія сталась орієнтовно о 09:56 на мості на вул. Кульпарківській. Тут працівники Галицького ШРП проводили ямковий ремонт.

Під час роботи приміська маршрутка №132 збила одного з комунальників. При цьому водій навіть не зупинився і поїхав далі.

Постраждалого чоловіка забрали у лікарню. Його стан оцінюють як середньої важкості. Попередньо медики діагностували зламаний ніс, також є підозра на струс мозку та інші переломи.

«Сьогодні працівники Галицького ШРП проводили ямковий ремонт на мості на вул. Кульпарківській. Роботи відбувалися на лівій смузі у напрямку центру, а права смуга була відкрита для проїзду. На ділянці робіт було встановлене усе необхідне ознакування. Водій приміського маршруту №132 зі швидкістю поїхав по смузі, де тривали роботи, і збив працівника ШРП. На жаль, водій не зупинився, скоївши наїзд, а поїхав далі», – прокоментували у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

ОНОВЛЕНО о 14:05: у Нацполіції Львівщини повідомили, що за кермом автобуса «БАЗ» перебував 61-річний мешканець Львівського району. Він збив свого однолітка, жителя Львова.

Саму маршрутку вже вилучили на спецмайданчик, слідство триває. Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *