ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину насувається негода: дощ, сніг і сильний вітер

Наталя Дуляба

|

Синоптики оголосили штормове попередження. Після потепління на Львівщину 22 грудня знову насувається сніг, пориви вітру до 27 м/с, подекуди будуть хуртовини. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

У п’ятницю вночі, 22 грудня, температура повітря коливатиметься від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, вдень – 0-5 градусів тепла.

Вночі слід чекати сильних поривів вітру до 25-27 м/с, вдень – 17-22 м/с. Дощ перейде у мокрий сніг та сніг. На півдні Львівської області падатиме значний мокрий сніг та сніг, подекуди хуртовини. На дорогах ожеледиця.

Така погода відповідає ІІ рівню небезпеки (помаранчевий). Усіх мешканців закликають дотримуватись правил безпеки, не ходити попід розлогими деревами, лініями електропередач і рекламними щитами, бути максимально обережними на дорозі.

У суботу, 23 грудня, у Львові та області буде хмарно і менш вітряно – 7-12 м/с. Температура становитиме від нуля до 2 градусів тепла, падатиме мокрий сніг.

На Святвечір, 24 грудня, погода суттєво не зміниться, втім сонце все-таки може іноді з’являтись з-за хмар.

На Різдво, 25 грудня, на Львівщині розвидниться й потеплішає – температура вдень підніметься до +6-8°C. Падатиме дощ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *