ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили підпільне виробництво оливкової олії відомих марок

Наталя Дуляба

|

На території Львівщини нелегально розливали фальсифікат оливкової олії, клеячи на пляшки етикетки відомих італійських марок. Про це Львівському порталу повідомили у Бюро економічної безпеки.

Роботу підпільного заводу організували мешканці Києва та Львівщини. На ньому виготовляли підробки оливкової олії та соусів відомих італійських марок.

Шахраї використовували фірмове найменування брендів та їхні товарні знаки, а натомість розливали у пляшки фальсифікат. Продукцію реалізовували через мережу магазинів під виглядом оригіналу.

«Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду в особливо великому розмірі», – йдеться у повідомленні.

Обшуки провели у ділків у Києві, Львівській, Харківській та Дніпропетровській областях. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тонн оливкової олії та інших продуктів.

На Львівщині виявили лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію. Загальна вартість вилученого становить майже 7,5 млн грн.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 229 ККУ.

Наразі незаконну діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *