ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили групу наркоторговців

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці викрили на Львівщині ділків, які продавали марихуану й амфетамін. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Встановлено, що до складу злочинної групи входили п’ятеро мешканців Яворівського району: один – віком 34 роки, двоє – віком 29 років та двоє 25-річних.

За даними слідства, вони не лише організували канали постачання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин на територію Яворівського району, а також місця для їхнього вживання.

Місячний прибуток учасників злочинної групи складав близько 0,5 млн грн.

Під час обшуків у зловмисників вилучили речовину, схожу на канабіс, згорток із речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «амфетамін», згортки та пакунки з насінням конопель.

Також у ділків виявили електронні ваги, засоби для фасування, пристрої для вживання заборонених речовин, чорнову бухгалтерію. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Двох із ділків уже затримали, до цього залучали спецпризначенців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2, ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) ККУ.

Максимальне покарання, що загрожує зловмисникам, – до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Слідство триває, вирішується питання щодо обрання учасникам злочинної групи запобіжних заходів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *