ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник голови Нацполіції Тишлек після скандалу подав у відставку

Маркіян Рой

|

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек, якого журналісти запідозрили у зв’язках з Російською Федерацією, написав рапорт про звільнення. Про це він повідомив у коментарі РБК-Україна.

«Я вирішив написати рапорт про звільнення з посади заступника голови Нацполіції за власним бажанням. Подав на підпис керівництву. Також чекаю на результати розслідування ДБР, яке, нагадаю, було розпочато саме за моєю заявою, і перевірки НАЗК», – сказав Тишлек.

Інформацію про звільнення Тишлека підтвердив Ігор Клименко. За його словами, заступника начальника Національної поліції вже звільнили.

«Рапорт Тишлека є і його прийнято. Наказ підписав», – повідомив Ігор Клименко.

Нагадаємо, що журналісти Bihus.Info у жовтні виявили, що дружина й теща заступник голови Національної поліції Дмитра Тишлека мають російські паспорти, від яких вони не відмовились навіть після початку повномасштабного вторгнення.

Згодом Міністерство внутрішніх справ повідомило, що Тишлек був відсторонений від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *