ОСТАННІ НОВИНИ

Після скандалу заступника голови Нацполіції Тишлека відсторонять, – МВС

Наталя Дуляба

|

Заступника голови Національної поліції України Дмитра Тишлека відсторонять від виконання службових обовʼязків на час кримінального провадження, початого після журналістського розслідування. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Йдеться про розслідування Bihus.Info, у якому йдеться про те, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

Ігор Клименко відзначив, що після появи журналістського розслідування сам Тишлек звернувся із заявою у Держбюро розслідувань, аби правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

«Кримінальне провадження вже триває. Я особисто з нетерпінням очікую результатів. І суспільство теж має почути відповіді на питання. Бо сумніви у вірності Державі та Присязі – неприпустимі. Особливо в час війни. Запевняю: якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення», – наголосив глава МВС.

До того, як будуть відомі результати слідства, Дмитра Тишлека відсторонять від виконання обов’язків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *