ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили восьмий ресторан McDonald’s

Маркіян Рой

|

У вівторок, 19 грудня, у Львові відкрили восьмий заклад харчування популярної мережі McDonald’s. Розташований він на вул. Зелена 147А. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

McDonald’s на вул. Зелена став 99-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 80 робочих місць. Ресторан та МакДрайв працюватимуть з 07:00 до 22:30 год, а доставка через послугу McDelivery – з 07:00 до 22:00 год.

Це вже другий заклад всесвітньої мережі, що відкрився у місті після повномасштабного вторгнення.

«McDonald’s є одним з найкращих партнерів міста. Це дуже гарна компанія з гарним колективом і з великим позитивним напрацюванням соціальної відповідальності. Компанія ніколи не виплачує неофіційної заробітної плати працівникам і є одним з найбільших платників податків. А що найбільше тішить, що інвестиція на цю локацію прийшла в час війни», – розповіла Ірина Кулинич, заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *