ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни активізували пошук партизанів на окупованих територіях, − Рух спротиву

Маркіян Рой

|

Окупанти збільшують кількість спецпризначенців та військових для пошуку партизанів на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

«Наше підпілля фіксує посилення контрдиверсійного режиму окупантів на  тимчасово окупованих територіях Херсонщини», – йдеться в повідомленні.

Зокрема росіяни сформували окремі маневрені групи РЕР, які намагаються запеленгувати джерела випромінювання від супутникових телефонів. Противнику відомо, що сили оборони використовують у військових цілях апаратуру оператора супутникового зв’язку «Iridium». Також для прочісування населених пунктів було виділено близько ста представників росгвардії.

Водночас дані заходи проводяться показово, задля психологічного тиску на місцевих мешканців, які передають інформацію Силам оборони.

ЦНС закликає жителів ТОТ повідомляти про наявність підозрілих антен, маршрути переміщення та місця скупчення росгвардійців, але при цьому бути дуже обережними.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *