ОСТАННІ НОВИНИ

Єдиний син. У лікарні помер поранений захисник із Львівщини Юрій Рошинець

Андрій Котенський

|

Після важкого поранення у лікарні помер 30-річний захисник зі Сокільницької територіальної громади Юрій Рошинець. Про це повідомив голова Сокільницької ОТГ Тарас Сулимко.

«Ми всі сподівалися, що його врятують. Поранення було дуже важким, медики десять днів боролися за його життя. Але попри надзусилля хірургів і лікарів – не вдалося, Юрій вчора помер. Юрко Рошинець, сокільницький хлопець, який ціною свого життя захистив нас від московської наволочі. Один, єдиний син у батьків. Неможливо навіть уявити біль родини, яка переживає зараз цю втрату», – повідомив Тарас Сулимко.

Юрій Рошинець зазнав поранень на фронті 6 грудня, в ході ведення бойових дій та обстрілу позицій ворогом. Захисника було евакуйовано з позицій для надання невідкладної медичної допомоги, проте не зважаючи на всі зусилля медиків, його не стало 17 грудня.

Юрій Рошинець був заступником командира бойової машини – навідником-оператором гірсько-штурмової роти військової частини А3892.

Висловлюємо співчуиия батькам, дружині, всій родині, друзям і побратимам Юрія.

Про час і дату зустрічі загиблого захисника Сокільницька ОТГ повідомить додатково.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *