ОСТАННІ НОВИНИ

ДБР озвучило попередню причину смертельної аварії з військовими на Львівщині

Наталя Дуляба

|

Військовий Державної спеціальної служби транспорту, який разом із трьома колегами та цивільною жінкою загинули у зіткненні з вантажівкою на Львівщині, не впорався з керуванням. Про це Львівському порталу повідомили у Державному бюро розслідувань.

За даними слідства, аварія сталась 16 грудня близько 15:00 поблизу селища Сможе Стрийського району. Тут на трасі Київ – Чоп легковик Ford Focus врізався у вантажівку.

Ford Focus був службовим автомобілем і належав одній з військових частин. Всередині нього перебували троє посадовців Державної спеціальної служби транспорту та цивільна жінка: заступник голови адміністрації Держспецтранслужби полковник Віктор Жигунов, підполковник Василь Кравець, солдат Дмитро Сологуб та громадянка Наталія Дубровська.

Всі вони загинули ще до приїзду карети швидкої допомоги.

Як попередньо встановило ДБР, військовий, який був за кермом легковика, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де в той момент їхала вантажівка з автопричепом.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.415 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху за участі військового транспорту). Слідство триває, призначено низку експертиз.

Тим часом у Держспецслужбі транспорту додали, що троє військових того дня були у службовому відрядженні на Львівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *