ОСТАННІ НОВИНИ

Над Україною збили 30 з 31 «Шахеда»

Наталя Дуляба

|

У ніч на суботу, 16 грудня, російські окупанти випустили по Україні 31 «Шахед», збити вдалося 30 із них. Про це Львівському порталу повідомили у Повітряних Силах.

Пуски дронів рашисти здійснили з трьох напрямків: Приморсько-Ахтарська, Сещі та Курська (РФ). 31 «Шахед» вони спрямували на різні регіони України.

В результаті бойової роботи знищено 30 безпілотників у межах Дніпропетровської, Київської, Вінницької, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Херсонської, Запорізької, Миколаївської та Хмельницької областей.

До відбиття атаки залучали винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил ти Сил оборони України.

Як додають в Оперативному командуванні «Південь», влучань у цих регіонах не було, але уламки пошкодили адмінбудівлю і медзаклад на Херсонщині. Даних про постраждалих поки нема. Загалом На Миколаївщині, Херсонщині й Вінниччині «приземлили» 12 «Шахедів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *