ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти трьох військових вишів зійшлись на боксерському рингу у Львові

Наталя Дуляба

|

У Львові пройшов відкритий кубок із боксу поміж курсантів трьох військових вишів. Студенти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного показали одні з кращих результатів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі закладу.

Участь у змаганнях взяли майже 80 учасників з трьох військових вишів: Академії сухопутних військ, Харківського інституту танкових військ та Харківського національного університету Повітряних сил.

Вихованці львівської академії здобули перше місце серед жіночих команд і третє – серед чоловічих. Команди, зокрема, принесли в скарбничку спортивних досягнень академії по п’ять золотих медалей.

Так, достроково завершили поєдинки з явною перевагою Станіслав Миронюк, Микола Гулько, Ростислав Криворотько та Володимир Кісілецький. Серед жінок однією з найяскравіших боксерок була курсантка Анна Гришко.

Додамо, що до проведення турніру активно долучилась Львівська обласна організація Федерації боксу України на чолі з її очільником Чемпіоном світу з боксу Андрієм Котельником.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *