ОСТАННІ НОВИНИ

Армія РФ двічі обстріляла Нікополь з артилерії, є поранена

Маркіян Рой

|

Російські загарбники обстрілювали Нікополь з важкої артилерії, а також із застосуванням дронів-камікадзе. В результаті обстрілу поранено жінку. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Вдень ворог скерував дрон-камікадзе на Нікополь. Та двічі обстріляв місто з важкої артилерії», –йдеться в повідомленні.

В результаті обстрілу осколкове поранення отримала 70-річна жінка. Їй надали медичну допомогу, лікується вдома.

Також пошкоджені база відпочинку, адмінбудівля, дитячий садок, два приватні підприємства, нежитлове приміщення. Понівечені півдесятка багатоповерхівок, господарська споруда і автівка.

Очільник ОВА також зазначив, що через хакерську атаку на оператора зв’язку «Київстар» прийнято рішення про розсилку жителям області екстрених повідомлень від ДСНС.

«Їх відсьогодні отримують мешканці регіону. Це необхідно, бо через хакерську атаку на Київстар не у всіх громадах області є можливість увімкнути сирену. Ми не можемо нехтувати безпекою людей. Тож прийняли рішення про дублюючі оповіщення», – повідомив Сергій Лисак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *