ОСТАННІ НОВИНИ

Оркестром INSO-Львів диригуватиме ізраїльський диригент Гаддіель Домброунер

Андрій Котенський

|

У вівторок, 16 грудня о 18:00 на сцені Львівської національної філармонії у виконанні симфонічного оркестру INSO-Lviv під диригуванням ізраїльського диригента Гаддіеля Домброунера прозвучать шедеври європейської музики XIX століття. Про це Львівському порталу повідомили організатор заходу.

Симфонічні полотна Бетховена, Брамса та Дворжака –  це класика, що не потребує представлення. Твори, які ви почуєте на концерті, просякнуті неабияким драматизмом та героїкою, що сьогодні так співзвучні українцям в часі визвольної боротьби.

Приготуйтеся до екстраординарного прочитання класичного репертуару, адже цього вечора за диригентським пультом опиниться особливий музикант. Гаддіель Домброунер – талановитий ізраїльський диригент нової генерації, який підкорює публіку своєю майстерністю та чуттєвістю. Кожен його виступ – це чіткість, музична зрілість та максимальне розкриття композиторського задуму. Лауреат численних міжнародних конкурсів, він співпрацював з оркестрами й оперними театрами в Ізраїлі, Україні, Китаї, Німеччині, Греції, Італії, Данії, Болгарії та інших країнах. І в той час, поки Гаддіель постійно вдосконалює свої вміння та гастролює світом, музичні критики пророкують йому зіркову карʼєру.

«Я почуваюся надзвичайно щасливим, що нарешті можу приїхати до Львова та диригувати оркестром INSO після того, як ми мали зустрітися вперше в березні 2020 року, але ковід змінив наші плани. Зараз, навіть попри жахливу війну, яка вразила всю Україну, і зараз, коли моя країна також переживає таку ж ситуацію, що вдасться поділитися єдиною річчю, яка може всіх нас об’єднати – музикою. І якими б не були останні події – не потонемо в смутку. Наша програма святкова та радісна!», – зазначив Гаддіель Домброунер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *