ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили ще 26 точок продажу ЛеоКарт

Ольга Денисяка

|

11 грудня у Львові запрацювало ще 26 пунктів продажу транспортних карток ЛеоКарт. Відтак, станом на зараз придбати ЛеоКарт можна в 76 точках – 40 кіосках «Інтерпрес» та 36 терміналах EasyPay, що обладнані відповідними диспенсерами. Також у цих точках можна і поповнити транспортні картки. Крім того, функція поповнення карток доступна у 631 терміналі EasyPay. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради. 

Переглянути всі 76 локацій продажу/ поповнення ЛеоКарт можна на онлайн-мапі. 

Вартість картки-носія квитка складає 60 грн. Важливо, що на загальній картці ЛеоКарт завжди має бути баланс для резервної поїздки. Тому, при купівлі картки, необхідно оплатити 60 грн та внести депозит у розмірі 10 гривень. Цих 10 гривень залишається на балансі картки, що дає можливість пасажиру, навіть при нульовому балансі, здійснити одну резервну поїздку. Далі, аби активувати картку, її необхідно поповнити на суму від 1 гривні. Однак, пасажирам рекомендують поповнити ЛеоКарт на суму, не меншу вартості однієї поїздки. Комісійний збір, незалежно від суми чи способу поповнення картки, з пасажира не стягується.

Наразі доступні такі способи поповнення балансу загальних і персоналізованих ЛеоКарт: онлайн – через застосунок та веб-сайт EasyPay; через термінали EasyPay та у 40 кіосках «Інтерпрес».

Перевірити залишок коштів на картці ЛеоКарт можна: за допомогою валідаторів у салонах транспортних засобів, через термінали, застосунок і веб-сайт EasyPay та через кіоски «Інтерпрес».

Нагадаємо, з 11 грудня у всьому громадському транспорті Львова стала доступною онлайн-оплата проїзду. Детальніше про все, що треба знати львів’янам про безготівкову оплату проїзду, читайте за цим посиланням.

Також 11 грудня зростає вартість проїзду в автобусах й електротранспорті:

  • 13 грн – при оплаті транспортною карткою ЛеоКарт (6,5 грн – для студентів із карткою ЛеоКарт),
  • 15 грн – при оплаті банківською картою чи пристроєм з NFC (зараз – 8,5 грн або 10 грн із пересадкою, лише в електротранспорті);
  • 20 грн – при оплаті готівкою у водія (зараз – 15 грн).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *