ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах поліцейський врятував перехожого з епілептичним нападом

Наталя Дуляба

|

У Брюховичах правоохоронець оперативно надав першу допомогу чоловіку, який впав посеред тротуару з епілептичним припадком. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у четвер, 7 грудня, близько 14:30 неподалік офісу місцевого поліцейського офіцера громади. У чоловіка, який ішов тротуаром, раптом стався епілептичний напад. У судомах він упав на бетон і ще й розбив собі голову.

Поліцейський офіцер громади Мар’ян Яким, який в цей момент перебував на робочому місці, негайно відреагував і кинувся на допомогу.

«Капітан організував перехожих, зупинив кровотечу (з рани на голові травмованого пульсувала кров), накрив його термоковдрою та до приїзду лікарів контролював пульс та стан травмованого», – йдеться у повідомленні.

Постраждалим виявився 53-річний чоловік, який є тимчасовим переселенцем на Львівщині. Його забрала карета «швидкої». Зараз він перебуває під наглядом медиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *