ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Дніпропетровщині: є руйнування і жертви. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю зранку, 8 грудня, російські окупанти здійснили ракетну атаку по Україні, вдаривши по Павлограду Дніпропетровщині. Наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомив глава МВС Ігор Клименко.

«Ворог завдав ракетного удару по Павлограду, одна людина загинула. Ще 4 людини, за попередніми даними, постраждали», − сповістив він.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак зі свого боку уточнив, що всіх поранених доставили до лікарні, їх оперують. Двоє осіб є у важкому стані.

ОНОВЛЕНО: кількість поранених зросла до 8 людей. Всі вони − чоловіки віком від 32 до 66 років.

Руйнування внаслідок ракетної атаки рашистів зазнали об’єкти у Павлограді, Тернівці та Юр’ївській громаді.

Пошкоджене промислове підприємство, більше 20 житлових будинків, майже десяток господарських споруд. Також понівечено церкву, гімназію та лінії електропередач.

Нагадаємо, зранку 8 грудня росіяни випустили по Україні 19 крилатих ракет Х-101 Х-555. Всі вони летіли на Київ та Дніпропетровщину. Протиповітряна оборона збила 14 ракет.

На Київщині, як попередньо відомо, уламки ракет пошкодили приватні житлові будинки. Наразі інформації про постраждалих нема.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Сергій Лисак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *