ОСТАННІ НОВИНИ

Після важкого поранення помер актор Василь Кухарський

Наталя Дуляба

|

42-річний актор київського Театру на Подолі Василь Кухарський помер після отриманого на фронті поранення. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації театру.

«Не стало Василя Кухарського. Він так і не зміг повернутися до життя», – вказано у повідомленні.

Про смерть Василя Кухарського сповістила і його дружина Наталя: «Сьогодні [7 грудня] пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор, такий тато, про якого можна просто мріяти, Василь Кухарський. Любий і рідний, миленький котєтко, лети високо. І будь поруч завжди».

Як відомо, актор став до лав Збройних Сил України на початку повномасштабного вторгнення РФ. Цьогоріч у вересні він отримав важкі поранення на фронті.

Василь Кухарський грав у Театрі на Подолі ще з 2008 року (вистави «Сто тисяч», «Льовушка», «Механічний апельсин», «Ножиці», «Приворотне зілля»), виконав десятки ролей на телебаченні та в кіно. Зокрема, він зіграв головну роль у фільмі «Максим Оса: золото Песиголовця» за мотивами українського коміксу про козака Максима Осу.

У жовтні 2022 року стрічка вийшла у прокат, а на початку 2023-го з’явилась на Netflix.

2 грудня Василю Кухарському виповнилось 42 роки.

 Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *