ОСТАННІ НОВИНИ

У західних областях України конфіскували електронні сигарети на 40 млн грн

Маркіян Рой

|

Правоохоронці викрили схему продажу підакцизних товарів без марок акцизного податку. Організатори розгорнули торгівлю у кількох областях на заході України. В результаті обшуків правоохоронці конфіскували електронні сигарети та рідини до них на понад 40 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у  пресслужбі Бюро економічної безпеки.

Слідством встановлено, що група осіб продавали незаконно виготовлені рідини до сигарет, електронні сигарети та компонуючі до них в декількох західних областях.

Детективи БЕБ одночасно провели понад 20 обшуків у складських, офісних приміщеннях та мережі магазинів. В результаті виявлено та вилучено понад 20 тис. незаконно виготовлених електронних сигарет, велику кількість рідин для наповнення електронних сигарет, наборів для замішування рідин, ароматизатори, картриджі із сумішшю для куріння тощо.

Орієнтовна сума вилученого майна складає понад 40 млн грн.

Наразі досудове розслідування за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 КК України триває. Проводяться необхідні слідчі дії, встановлюється повне коло осіб причетних до злочину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *