ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує безготівкова оплата у всьому громадському транспорті. Ознайомче відео

Андрій Котенський

|

У Львові створили ролик про запуск безготівкової системи оплати проїзду в міських автобусах, трамваях та тролейбусах. Коротке відео наочно та доступно пояснює, які зміни чекають на пасажирів громадського транспорту міста вже з понеділка, 11 грудня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Разом з головним героєм відеоролика – скептично налаштованим користувачем  соцмереж Сашком – пасажири отримують прості та зрозумілі відповіді на ключові питання: як оплачувати за проїзд з 11 грудня, який спосіб буде найдешевший, а який – найдорожчий. Чому вигідно мати та де придбати транспортну картку ЛеоКарт «для всіх», як поповнити її баланс. Як оплатити карткою за себе, за свого попутника чи за багаж. Яким чином контролер перевірятиме оплату. А пільговикам, учням та студентам вкотре нагадали: аби користуватися з понеділка громадським транспортом безоплатно чи зі знижкою – вони обов’язково мають мати відповідні ЛеоКарт.

«Переглянувши ролик, кожен може впевнитися: алгоритм і оплати, і контролю за проїзд є абсолютно простий та зрозумілий. Закликаємо медіа поширювати цей ролик на своїх ресурсах, щоб якнайбільше мешканці переглянули відео та обрали для себе зручний і дешевший спосіб оплати», – зазначили у департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури.

Цікаво, що для створення ролика жодні бюджетні кошти не залучали. Всі фінансові витрати на виготовлення ролику взяла на себе платіжна система Visa, яка є партнером інформаційної кампанії з впровадження та популяризації безготівкової системи оплати у громадському транспорті Львова.

У відео також підкреслено, що можливість безкоштовної пересадки із транспорту та на транспорт, місячні абонементи, нічні маршрути і сам додаток Леокарт також будуть, але в майбутньому.

Раніше Львівський портал повідомляв, що безготівкова оплата проїзду у Львові стартує із 11 грудня. Все, що треба знати пасажиру можна почитати тут.

У Львівській міській раді також розробили нові тарифи на проїзд у громадському транспорті, які почнуть діяти вже із 11 грудня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *