ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з п’ятьма Героями

Ольга Денисяка

|

7 грудня у Львівській області прощаються із п’ятьма захисниками, які загинули, захищаючи Україну. Про це йдеться в повідомленні Львівської ОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

Василь Барнінець

Мешканець села Риків Козівської громади, 1976 року народження. З перших днів війни, будучи підприємцем, допомагав Збройним Силам України. Згодом чоловіка мобілізували, він загинув під час виконання бойового завдання. 

Петро Рудніцький 

Мешканець села Корсів Золочівського району. У січні 2023 року став до лав Збройних Сил України. Воїн був оператором-топогеодезистом відділення самохідного артилерійського дивізіону. 

Загинув 30 листопада 2023 року у боях на території Запорізької області.

Володимир Герасимлюк 

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від загарбників. Боронив суверенітет та незалежність держави на східному напрямку у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ. У воїна залишилися мама.

Тарас Рибчак 

Уродженець села Голешів Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання у складі військової частини А4788 Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. У воїна залишилися дружина та 8-річна донька.

Роман Крутой

Мешканець села Острів Червоноградської громади, 1988 року народження. Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив службу у вч А4773. Загинув 30 листопада 2023 року у бою на Донеччині. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *