ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили двох людей у Херсоні. Доповнено

Наталя Дуляба

|

У вівторок вранці, 5 грудня, російські окупанти обстріляли центр Херсона і вбили двох людей. Про це Львівському порталу повідомили у Херсонській ОВА.

Остаточні наслідки ворожого обстрілу ще встановлюються, втім уже попередньо відомо про двох загиблих, чоловіка і жінку, а також одного пораненого. Всі вони є цивільними.

«З самого ранку російська армія безжально вкрила вогнем центр Херсона і вбила двох людей. Лікарям, які оперативно прибули на місце події, залишилося лише констатувати смерть херсонців», – відзначив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Згодом посадовець додав, що загиблим чоловіком виявився волонтер організації «Справжні» Руслан Анісенко. Його росіяни вбили у Міжнародний день волонтера.

Пораненого 59-річного чоловіка забрали до лікарні.

Як згодом уточнили в Офісі генпрокурора, обстріл Херсона російська армія здійснила з артилерії. Стан пораненого чоловіка оцінюють як важкий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

 Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *