ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура взялась за п’яного прокурора, який біля Кам’янки-Бузької вчинив ДТП

Наталя Дуляба

|

Після розголосу у ЗМІ Львівська обласна прокуратура заявила, що почала службове розслідування щодо прокурора Олександра Чухрія, який напідпитку скоїв аварію і намагався втекти. Про це повідомляє Львівський портал.

4 грудня пресслужба Львівської обласної прокуратури оприлюднила заяву, у якій йдеться про початок службового розслідування щодо прокурора, який 28 листопада вчинив ДТП.

«У вівторок, 28 листопада 2023 року, на трасі Львів – Радехів – Луцьк сталась ДТП за участю прокурора. За попередньою інформацією, внаслідок аварії тілесних ушкоджень ніхто із учасників не отримав. Розпочате службове розслідування Львівською обласною прокуратурою за вказаним фактом триває», – вказано в повідомленні.

Зауважимо, що про цю аварію стало відомо зі ЗМІ 2 грудня, однак чотири дні поспіль про неї офіційно не повідомляла ні поліція, ні ДБР, ні прокуратура.

За даними журналістів, ввечері 28 листопада біля Кам’янки-Бузької зіткнулись два елітні позашляховики Subaru Outback та Audi Q7. За кермом Subaru, яке виїхало на зустрічну смугу, був прокурор Львівської обласної прокуратури Олександр Чухрій. Внаслідок удару ніхто з водіїв не постраждав, однак автомобілі розбиті вщент.

ЗМІ писали, що Олександр Чухрій був нетверезим, від проходження будь-якого тесту він відмовився. Журналістам коментувати цю аварію він теж не захотів.

Патрульні на місці склали на Чухрія адмінпротоколи за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП) та за порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст. 124 КУпАП).

Сам 32-річний Олександр Чухрій працює в органах прокуратури з 2012 року. З вересня 2020 року обіймає посаду прокурора першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. У квітні цьогоріч отримав догану за неналежне виконання службових обов’язків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот із відео Lviv.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *