ОСТАННІ НОВИНИ

Львів прощається із захисником Андрієм Чайковським

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 5 грудня, Львів проведе в останню путь 50-річного Андрія Чайковського, який загинув на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисника на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати шану полеглому на фронті воїну, а також утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка:

Львів’янин Андрій Чайковський (12.02.1973 – 28.11.2023) навчався у ліцеї №51 імені Івана Франка, потім – у колишньому Середньому професійно-технічному училищі №32.

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Золочеві. Протягом 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади.

Після повернення до цивільного життя працював вантажником на підприємстві «Мізол».

Із перших днів повномасштабного вторгнення РФ добровольцем став до лав територіальної оборони. Воював у складі 103 окремої бригади тероборони на Полтавщині, Сумщині, Харківщині, Донеччині та на території Запорізької області.

В Андрія Чайковського залишилися дружина, 15-річний син, мама та сестра.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *