ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали парочку закладчиків наркотиків

Андрій Котенський

|

У Львові поліцейські затримали чоловіка та жінку за підозрою у розповсюдженні «амфетаміну». За скоєне 27-річному чоловіку та 29-річній жінці загрожує до восьми років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними відомства, 1 грудня близько 22.00 на оперативну лінію 102 зателефонував перехожий та повідомив про підозрілих осіб, яких він побачив на вулиці Шевченка у Львові.

За вказаною адресою негайно виїхали поліцейські. На місці події правоохоронці виявили та затримали 27-річного чоловіка та 29-річну жінку, мешканців Львівщини, які мали з собою, відповідно, 18 та 38 розфасованих закладок з речовиною, схожою на психотропний засіб «амфетамін». Окрім того, неподалік поліцейські виявили та вилучили щойно зроблену «закладку» з тією ж речовиною. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *