ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Київ–Чоп зіткнулись дві фури і легковик

Андрій Котенський

|

На трасі Київ–Чоп, поблизу населеного пункту Верхнє Синьовидне, зіткнулись дві вантажівкт і легковик. В результаті зіткнення до лікарні госпіталізували трьох осіб. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 1 грудня близько 23.00 у Стрийському районі Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажівки ДАФ, 40-річний мешканець одного з сіл Львівського району, не впорався з керуванням – транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з іншою вантажівкою, також марки ДАФ, якою керував 22-річний мешканець Рівненщини. В подальшому з однією з цих вантажівок зіткнувся автомобіль «Пежо», за кермом якого перебувала мешканка Стрийщини віком 30 років.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водії вантажівок та 35-річна пасажирка «Пежо». Усі троє були доставлені у лікарню.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *