ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили контрабанду водяних насосів на 1 млн грн

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Краківець-Корчова» на кордоні з Польщею митники вилучили у 30-річного мешканця Львівщини партію контрабандних водяних насосів, вартістю близько 1 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався на пункті пропуску «Краківець – Корчова», куди прибула вантажівка із Польщі, якою кермував 30-річний житель Львівської області.

Для проходження митного контролю водій подав товаросупровідні документи, в яких йшлося про переміщення сантехнічного обладнання.

Однак під час огляду збірного вантажу працівники митниці встановили, що маркування водяних насосів (модель та митна вартість), які перевозив автомобіль, не співпадає із заявленим у документах.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) МКУ.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товарів – безпосередніх предметів порушення митних правил з конфіскацією цих товарів.

Товари, орієнтовною вартістю 1 млн. гривень, вилучено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *