ОСТАННІ НОВИНИ

На Байкало-Амурській залізничній магістралі у Росії вибухнув ще один потяг, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

У Бурятії у Росії вибухнув потяг з паливом на Байкало-Амурській залізничній магістралі. Внаслідок вибуху загорілось шість цистерн. Йдеться про чергову успішну операцію Служби безпеки України. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За даними джерел, цей підрив став другим етапом спецоперації СБУ із виведення з ладу залізничної магістралі, яку росіяни використовують для військової логістики.

«Росіяни двічі потрапили в пастку СБУ – на Байкало-Амурській залізничній магістралі вибухнув ще один потяг з паливом. Перший вантажний потяг вибухнув безпосередньо в Північномуйському тунелі. Для продовження руху росіяни почали використовувати об’їзний шлях, що проходить через «Чортів міст». Саме на це і розраховувала СБУ: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої», – йдеться у повідомленні.

За даними російських Telegram-каналів, від вибуху загорілось шість цистерн. Щоб гасити пожежу приїхав пожежний потяг.

Нагадаємо, що вночі 30 листопада у РФ стався вибух на Байкало-Амурській магістралі, а саме в Північномуйському тунелі ім. Бессолова, який розташований у Бурятії. Під час руху вантажного поїзда спрацювали 4 вибухових пристрої.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *