ОСТАННІ НОВИНИ

Віталій Шабунін: «Через «правки Лозового» мільярдні активи Коломойського не конфіскують»

|

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін про те, що через зволікання зі скасуванням так званих «правок Лозового» мільярдні активи Коломойського не будуть конфісковані:

«Через «правки Лозового» апеляція ВАКС вчора підтвердила, що мільярдні активи Коломойського НЕ будуть конфісковані на користь держави. Через ті самі «правки Лозового» закриті ВСІ провадження у справі НАБУ щодо Коломойського.

За все це Коломойський точно віддячить «слузі» Сергію Іонушасу, правоохоронний комітет якого на відріз відмовляється скасовувати «правки Лозового». Хоча посли G7 прямо кажуть, що це має бути частиною реформи САП.

Підкреслю – в одному лише клопотанні у Коломойського просили конфіскувати частки у статутному капіталі 307 фірм вартістю більше 3 млрд грн, 1000 об’єктів нерухомого майна та понад 1600 транспортних засобів та суден.

Важко навіть уявити – скільки це в FVP-дронах, медеваках, тепловізорах та іншому спорядженні, які сьогодні критично потрібні на фронті».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *