ОСТАННІ НОВИНИ

Хакери і СБУ зламали сайт Мінпраці та соцзахисту РФ, – ЗМІ

Ольга Денисяка

|

Українські хакери з допомогою Служби безпеки України зламали сайт Міністерства праці та соцзахисту РФ та викачали понад 100 терабайт даних. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в силових структурах.

За словами джерела, хакерське угрупування «BLACKJACK» спільно з кіберфахівцями СБУ зламало сайт Міністерства праці та соціального захисту Росії.

Хакери отримали доступ до великої кількості документів: статистики щодо проведення воєнних дій (т.зв. «СВО» ), особистих даних військовослужбовців, матеріалів доповідей президенту РФ, довідок щодо кількості протезувань.

Окремий масив інформації стосується тимчасово окупованих частин Херсонської і Запорізької областей та їхнього нинішнього колаборантського «керівництва» .

«Тепер у Служби безпеки з’явиться багато нових документів для вивчення. Після викачування необхідної інформації, хакери “знесли” з серверів міністерства понад 100 терабайт даних», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *