ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують керівницю банку, що вкрала 1.3 млн грн вкладників

Андрій Котенський

|

Колишня керівниця одного із банків Львова, що привласнила понад 1 млн 300 тис грн з рахунків вкладників отримала 9 років тюрми із конфіскацією майна. Щоправда, жінка наразі не понесла покарання повною мірою, адже перебуває у міжнародному розшуку. Про це Львівському порталу повідомили у відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За матеріалами слідства, обвинувачена протягом 2010-2013 років працювала керівником відділу одного із банків Львова. Будучи службовою особою, жінка організувала схему привласнення депозитних коштів вкладників.

Для цього фігурантка вносила недостовірні відомості до електронної системи банку, зокрема підроблені заяви про дострокове розірвання клієнтами строкових договорів депозиту. Після чого давала вказівку касиру установи видати їй готівку, яка знаходилась на рахунках вкладників.

За час роботи у фінансовій організації вона незаконно привласнила понад 1 млн 300 тис. грн.

За публічного обвинувачення Галицької окружної прокуратури 54-річну львів’янку визнано винною у привласненні майна в особливо великих розмірах та у використанні завідомо підроблених документів (ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 358 КК України).

Жінці призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також жінку позбавлено права обіймати посади, пов’язані з фінансово-банківською діяльністю терміном ще на 3 роки.

Як виявилось, засуджена досі не понесла покарання повною мірою, адже наразі її місцезнаходження невідоме. Жінка перебуває у міжнародному розшуку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *