ОСТАННІ НОВИНИ

Спроба підкупу топпосадовців: арештували нардепа Лабазюка

Ольга Денисяка

|

Суд відправив під арешт до 21 січня з можливістю внесення 40 мільйонів гривень застави, нардепа з групи «За Майбутнє» Сергія Лабазюка, якого підозрюють у спробі підкупу держслужбовців. Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

28 листопада слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та обрав запобіжний захід народному депутату, якого викрили на наданні неправомірної вигоди Віцепрем’єр-міністру з відновлення України – Міністру розвитку громад, територій та інфраструктури України та Голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 40,260 млн грн застави, та покладенням процесуальних обов’язків у разі її внесення.

Термін триманні під вартою – 2 місяці.

Суд ухвалив взяти підозрюваного під варту у залі суду.

Нагадаємо нардеп хотів отримати мільярдний підряд на відбудову зруйнованої під час війни інфраструктури. За один із таких, відновлення моста, він пропонував 150 тисяч доларів профільним топпосадовцям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *