ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський прикордонний загін отримав нового керівника

Наталя Дуляба

|

Львівський прикордонний загін очолив полковник Олег Трофіменко, який досі керував Окремим контрольно-пропускним пунктом «Київ». Про це Львівському порталу повідомили у Західному управлінні Держприкордонслужби.

Днями Олега Трофіменка офіційно представили колективу. На посаді керівника Львівського прикордонного загону він замінив Анатолія Федорчука, який обіймав її майже три роки поспіль.

Сам полковник Олег Трофіменко останні чотири роки керував Окремим контрольно-пропускним пунктом «Київ».

Довідково:

Олег Трофіменко народився на Харківщині. У 2006 році закінчив Національну академію Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького.

У 2010 році здобув першу кваліфікацію магістра в Київському національному університеті внутрішніх справ, ще за рік – в Національній академії Державної прикордонної служби України. Має науковий ступінь кандидата юридичних наук. Офіцерський шлях розпочав з прикордонної застави «Малнів».

У 2014 році Трофіменко очолював відділ прикордонної служби у героїчному Донецькому аеропорту. Учасник бойових дій. Одружений, виховує трьох доньок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *