ОСТАННІ НОВИНИ

Через негоду на Львівщині запрацювали стоянки для вантажівок

Наталя Дуляба

|

На території Львівщини запрацювали окремі стоянки для вантажівок, де можна перечекати негоду. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Загалом на трасах на Львівщині діють 56 стоянок для відстою великогабаритних транспортних засобів. Їх облаштували при автозаправках, готелях та кафе, також є окремі локації, які не прив’язані до жодного такого об’єкту.

Найбільше стоянок розташовано вздовж траси Київ – Чоп, також є декілька на об’їзних дорогах Львова та на кордоні з Польщею (пункти пропуску «Рава-Руська» та «Краківець»). Повний перелік доступний за цим посиланням.

Зазначимо, що найближчими днями на Львівщину чекає негода. Синоптики прогнозують хурделицю та мороз. У зв’язку з цим на дорогах може виникнути суттєве ускладнення в русі, хоча дорожники вже готуються до роботи у посиленому режимі.

Для очищення доріг від снігу на Львівщині підготували 270 одиниць техніки та необхідну кількість піску й солі.

Водіїв закликають бути максимально уважними на дорогах, не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та надавати перевагу в русі снігочисній техніці.

При виникненні надзвичайних ситуацій звертайтеся на Гарячу лінію області за номером 112.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *