ОСТАННІ НОВИНИ

У Винниках облаштують сквер пам’яті військових

Наталя Дуляба

|

У пам’ять про загиблих на війні військових у Винниках облаштують сквер. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Це буде новий сквер у Винниках, його влаштують між ЦНАПом та центрам «Джерело» й «Оселя». Його межі вже сформували, зараз триває юридичне оформлення необхідних документів.

Паралельно територію майбутнього скверу почали облагороджувати. Цими вихідними тут висадили перші дерева – клени та граби. Біля них присутні запалили свічки та помолилися.

«Після того, як у сквері висадили перші дерева, до офісу почали звертатися родичі загиблих героїв, які також хочуть долучитися до такої ініціативи. Тож надалі у сквері висаджуватимуть дерева на честь усіх загиблих Героїв нашого міста, а також у планах – поставити лавки», – розповів керівник офісу Львівської громади у Винниках Богдан Шустер.

Таким чином сквер пам’яті військових у Винниках також стане громадським простором.

Додамо, що дерева у сквері висадили в межах акції «Хочу посадити дерево», яке організовує управління екології Львівської міськради. Цього року вперше до акції доєдналися і громади Львівської МТГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *