ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України

Наталя Дуляба

|

На фронті загинув віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук. Про це Львівському порталу повідомили в організації.

«На визвольній війні проти російських окупантів загинув український воїн-доброволець Артем Сачук – відомий шаховий діяч, кандидат у майстри спорту, віцепрезидент Федерації шахів України, організатор багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань», – вказано у повідомленні.

За яких саме обставин загинув Артем Сачук, наразі достеменно не відомо. Суспільне пише, що в Житомирському міському об’єднаному ТЦК та СП інформацію про смерть Артема Сачука підтвердили, втім усі деталі ще з’ясовують.

Як відомо, Артем Сачук родом із Житомира. До повномасштабного вторгнення РФ працював і Офісі реформ Кабміну – консультативно-дорадчому органі, який допомагає уряду у розробці та реалізації реформ.

Невдовзі після початку великої війни Артем Сачук вступив до лав ЗСУ. У серпні цьогоріч відзначений медаллю «За військову службу Україні».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *