ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Золочеві сталась пожежа у житловому будинку

|

Вночі 25 листопада у Золочеві виникла пожежа на першому поверсі житлового будинку. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС Львівщини.

24 листопада о 02:51 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Золочів на вул. Володимира Івасюка, на першому поверсі житлового будинку в одній з квартир.

«На момент прибуття вогнеборців до місця події квартира була охоплена вогнем, а полум’я швидко перекинулося на дах. Важливою була оперативність дій, оскільки небезпека поширення вогню загрожувала сусіднім приміщенням та жителям. Сусіди побачивши проблискові маячки пожежних автівок вийшли самостійно з квартир», – йдеться в повідомленні.

О 03:28 пожежу було локалізовано та о 03:41 ліквідовано.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, два металопластикових вікна, чотири дерев’яних міжкімнатних дверей та одні металеві двері, дерев’яну підлогу на площі 20 кв.м, пошкоджено два металопластикових вікна, дерев’яне перекриття на площі 20 кв.м, стіни на площі 50 кв.м.

Внаслідок займання ніхто не постраждав.

Рятувальники вкотре наголошують на дотриманні правил пожежної безпеки вдома:

  • не залишайте вогонь в каміні або пічці без нагляду, завжди гасіть його перед виходом чи перед сном;
  • регулярно перевіряйте та очищайте димохід та труби від нальоту та засмічень, щоб уникнути накопичення сажі та зменшити ризик пожежі;
  • перевіряйте електроприлади на пошкодження та уникайте перевантаження розеток;
  • не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *