ОСТАННІ НОВИНИ

42 львів’янам, які пережили Голодомор, виплатять матеріальну допомогу

Андрій Котенський

|

До Дня пам’яті жертв Голодомору, у Львівській громаді виплатять одноразову матеріальну допомогу людям, які пережили Голодомор 1932−1933 років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні соціального захисту ЛМР, цього року допомогу в розмірі 2 тис. грн отримають 42 людини, які мешкають у Львівській громаді. Загальна сума коштів, які скерують на ці потреби з бюджету громади, становить 84 тис. грн. Кошти виплатить управління соціального захисту в межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.

Нагадаємо, День пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій вшановують в Україні щорічно, у четверту суботу листопада. За даними істориків, упродовж 1932−1933 років жертвами голоду в Україні, що виник внаслідок адміністративних заходів радянської влади, стали мільйони невинних людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *