ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться музичний марафон на підтримку ЗСУ

Андрій Котенський

|

26 листопада в атріумі ТРК Victoria Gardens відбудеться музичний благодійний марафон з участю молодих зірок – Ivan Navi, FERYLL, VIKKIANDRI і KhrystynaHoma. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Марафон має дуже важливу місію: всі зібрані кошти підуть на підтримку бійців 3-ої окремої штурмової бригади Збройних Сил України.

Благодійний концерт на підтримку бійців – це ініціатива, організована Благодійним фондом Support III Assault Brigade Lviv і має на меті забезпечити бійців 3 Окремої штурмової бригади ЗСУ необхідними ресурсами та підтримкою.

«Допоможемо тим, хто стоїть на захисті нашої країни. Запрошуйте друзів та сім’ю на  музичний марафон, щоб разом отримати задоволення від нової української музики та долучитися до благодійної справи на користь ЗСУ. Ця подія стане символом єдності важливих цінностей музики та патріотизму, що принесе радість слухачам та підтримку нашим військовим», – запрошують організатори.

Вхід вільний.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *