ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни почали третю хвилю штурмів на Авдіївському напрямку

Ольга Денисяка

|

Російські окупанти розпочали третю хвилю активних дій в рамках наступу на Авдіївському напрямку. Про це заявив командувач ОСУВ  «Таврія» Олександр Тарнавський.

«Окупанти розпочали третю хвилю активних дій в рамках наступу на Авдіївському напрямку. Загалом, на таврійському напрямку, втрати ворога у живій силі та бронетехніці зростають — знищено 8 танків, а загальні втрати у живій силі – понад 700 осіб. В операційній зоні ОСУВ Таврія ворог завдав 11 авіаударів, провів 56 бойових зіткнень та здійснив 973 артобстріли», – йдеться в повідомленні.

За його словами, наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на авдіївському напрямку. Загальні втрати ворога склали 706 осіб. Знищено 51 одиницю військової техніки. Зокрема, 8 танків, 13 ББМ, 8 артсистем, 2 засоби ППО, 15 БпЛА, 5 автомобілів. Також знищено 2 склади боєприпасів та 4 важливих об’єкти противника. Ще 44 одиниці техніки ворога пошкоджено.

Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку.

Додамо, що російські війська значно збільшили кількість штурмів та авіаударів в операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *