ОСТАННІ НОВИНИ

Україна спростовує чутки про мінування кордону з Угорщиною

Наталя Дуляба

|

Україна не збирається мінувати і на кордоні з Угорщиною, відповідні заяви у відео, які ширяться у соцмережах, не відповідають дійсності. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

У мережі стали поширювати відео, на якому людина в військовій формі із закритим обличчям називає себе військовослужбовцем ЗСУ та заявляє, що отримала наказ на мінування територій біля кордону з Угорщиною.

На різних пабліках це відео поширюють з тезами, що мінування нібито мають здійснювати для зупинки порушників кордону або угорських військ.

«Інформація про мінування кордону з Угорщиною не відповідає дійсності і є фейком. Просимо не поширювати неправдиві повідомлення та свідомо аналізувати інформацію», – наголошують прикордонники.

Нагадуємо, росіяни не перестають вкидати в інфопростір все нові фейки, аби дестабілізувати українське суспільство. Щоразу вони вигадують нові фейки, зачасту граючи на емоціях українців під час повномасштабної війни.

Секретар РНБО Олексій Данілов каже, що Росія запланувала дестабілізувати Україну, спричинити анархію й повний хаос, як це було у 1917-1921 роках, й таким чином здобути перемогу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *