ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі в ДТП загинула молода сім’я із Червонограда. Рідні збирають кошти для дітей

Андрій Котенський

|

У ДТП із двома вантажівками та легковиком неподалік Вроцлава загинуло молоде подружжя родом із Червонограда та їхній старший син. Ще двоє їхніх діток залишились сиротами. Про трагедію повідомила сестра загиблого водія Галина Сніданко.

«Вчора в нашу сімю прийшло жахливе горе. Мій рідний брат Сніданко Володимир, його дружина Сніданко Надія і старший синочок Марко (7 рочків) 21 листопада о 13.00 загинули в жахливій ДТП в Польщі. Прокуратура веде слідство. Як їх будуть перевозити з Польщі і коли ще нічого не відомо. Без батьків залишилось двоє неповнолітніх діток Анічка (5 рочків) і Артемко (3 рочки). Діток візьмемо під свою опіку, батьків ми не замінимо, але любов і гідне виховання надамо», – повідомила Галина Сніданко.

Рідні, друзі і знайомі оголосили збір коштів для діточок, що залишились без батьків та братика.

Номер рахунку:

5457082294621409 (Сніданко Галина – рідна сестра).

Як уточнили Львівському порталу, двоє менших дітей родини Сніданко вціліли, бо перебували у друзів.

За даними Doba.pl, аварія відбулась 21 листопада, на дорозі Łagiewniki – Radzików. За попередніми даними водій автомобіля Ford зіткнувся з вантажівкою, після чого легкове авто врізалось у іншу вантажівку. Троє людей, які їхали у Ford, загинули – двоє дорослих і дитина. На місці працювали служби надзвичайних ситуацій.

«21 листопада близько 13:20 на вулиці Вроцлавській у Лагєвніках сталася трагічна ДТП. За попередніми даними, водій Ford, 37-річний чоловік, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з тягачом Scania з напівпричепом, яким керував 42-річний чоловік, після чого автомобіль в’їхав у інший тягач з напівпричепом, під керуванням 74-річного водія. Внаслідок удару вантажівка та легковик злетіли у кювет.Водій Ford та двоє його пасажирів – 30-річна жінка та 7-річний хлопчик загинули на місці події. Водії вантажівок серйозно не постраждали та за даними експертизи були тверезі», – йдеться у повідомленні.

Як уточнив рятувальник Павел Матушевський, троє пасажирів легковика – громадяни України. Люди загинули на місці ДТП.

Дорога була повністю перекрита до 21.55 год.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *