ОСТАННІ НОВИНИ

У Пентагоні заперечують скорочення на 30% поставок снарядів Україні

Наталя Дуляба

|

У Пентагоні спростували інформацію про те, що поставки снарядів в Україну скоротились на 30%. Про це заявила прессекретарка Міністерства оборони США Сабріна Сінгх на брифінгу 21 листопада.

Посадовиця так відреагувала на статтю ABCNews про скорочення поставок озброєння: «Я б відкинула це твердження. Ми змогли забезпечувати Україну тим, що їй потрібно під час контрнаступу, і ми продовжуватимемо це робити взимку».

Речниця американського Міноборони наголосила, що США одночасно з Україною можуть підтримати й Ізраїль, щоб той захистив себе у війні з ХАМАС.

Водночас Сабріна Сінгх підкреслила, що Пентагону потрібна допомога Конгресу, бо це єдиний спосіб щоб продовжити підтримку України.

Нагадаємо, 21 листопада ABC News з посиланням на неназваного українського чиновника повідомив, що США скоротили поставки життєво необхідних снарядів Україні стандарту НАТО «більш ніж на 30%» із початку війни Ізраїлю проти ХАМАС в Газі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *