ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під колеса авто потрапили двоє пішоходів

Андрій Котенський

|

За минулу добу у Львові травмовані два пішоходи. Обох потерпілих госпіталізували до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Так, 21 листопада, близько 14.30, на перехресті вулиць Пекарської та Мечникова у Львові водій автомобіля Kia Soul, 60-річний львів’янин, здійснив наїзд на 29-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 16.50 на вулиці Генерала Чупринки. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Dacia, 48-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 82-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За фактами ДТП слідчі відкрили кримінальні провадження. Винуватцям загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Поліція Львівщини також закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *