ОСТАННІ НОВИНИ

Публічне обговорення бюджету Львова на 2024 рік. Як долучитися

Андрій Котенський

|

У четвер, 23 листопада, у Львівській міській раді відбудеться публічна презентація ключових пріоритетів бюджету Львівської громади на 2024 рік. Охочі можуть долучитися, але для цього потрібно зареєструватися. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, у місті триває робота над проєктом бюджету Львівської громади на 2024 рік.

«Обговорили процедуру прийняття з головами фракцій Львівської міської ради, а також затвердили на виконкомі планові показники бюджету.

Про всі ключові пріоритети загального фонду бюджету запрошуємо послухати цього четверга, 23 листопада, о 17:30 у великій сесійній залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1). Також буде онлайн-трансляція. Кожен охочий зможе подати свої пропозиції на електронну пошту», – повідомив Андрій Москаленко.

Після цього з понеділка проєкт бюджету буде розглядатись на профільних комісіях, а потім на бюджетній комісії. Далі консолідовану пропозицію проєкту бюджету буде затверджено на виконкомі і винесено на голосування на сесію Львівської міської ради.

Також відомо, що 23 листопада, о 17:30 у великій сесійній залі Львівської міської ради заступники міського голови Львова та профільні керівники розкажуть про програми, від яких місту довелось відмовитись у зв’язку з воєнним станом та ключові напрямки куди підуть кошти громади у 2024 році.

Охочим долучитися до обговорення наживо у Львівській міськраді необхідно попередньо зареєструватися за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *