ОСТАННІ НОВИНИ

Депутата, який пропонував хабар у криптовалюті, відправили під варту

Маркіян Рой

|

Вищий антикорупційний суд відправив на два місяці під варту народного депутата від фракції «Слуга Народу» Андрія Одарченка. Про це повідомляють Ґрати.

Народному депутату обрали запобіжний захід у вигляді арешту із альтернативою застави у розмірі 15 млн грн.

«На суді сам Одарченко заперечував вину. Він визнав, що неодноразово зустрічався з Мустафою Найємом, але не пропонував йому хабар. За його версією, слідство сфабрикувало записи прослуховування їхніх зустрічей», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що правоохоронці повідомили про підозру народному депутату, який намагався підкупити голову Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури.

За даними слідства, народний депутат України, висловив топпосадовцю пропозицію надати йому неправомірну вигоду за забезпечення прийняття Міжвідомчою робочою групою рішення про виділення з фонду ліквідації наслідків збройної агресії коштів на ремонт будівель університету, в якому народний обранець продовжує обіймати посаду ректора (дію контракту якого призупинено).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *