ОСТАННІ НОВИНИ

У Рясному п’яний водій врізався у дорожній знак

Наталя Дуляба

|

На вул. Шевченка п’яний 57-річний водій влетів на острівок безпеки і врізався там у дорожній знак. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався днями на вул. Шевченка, що в мікрорайоні Рясне. Тут 57-річний водій автомобіля Audi 80, їдучи добре освітленою ділянкою дороги, наїхав на острівок безпеки і збив там дорожній знак.

Вочевидь швидкість була достатньо великою, адже машина не зупинилась на тому ж місці, а виїхала на узбіччя за кілька метрів від місця ДТП.

Прибувши на місце, патрульні виявили у водія-порушника ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої Drager показала 1,92 проміле, що майже вдесятеро перевищує допустиму норму.

На порушника склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Водійське посвідчення у нього вилучили.

Крапку у цій справі поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *