ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка намагалась «купити» за 4000 доларів виїзд за кордон для свого сина

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині, викрили жінку, яка за 4000 доларів США намагалася «купити» виїзд за кордон для свого сина. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Незаконну спробу перетинання кордону шляхом підкупу викрили прикордонники в пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині.

20-річний чоловік разом із матір’ю слідували на виїзд до Польщі. Як підставу для перетину кордону під час дії правового режиму воєнного стану, окрім паспортів, жителі Сумської області надали посвідчення інваліда ІІІ групи 43-річної жінки.

Після роз’яснення вимог законодавства щодо порядку супроводу через державний кордон осіб з інвалідність чоловікові було відмовлено у перетинанні кордону.

З метою безперешкодного перетину кордону його мати спробувала підкупити інспектора. На пропозицію хабаря у розмірі 4000 доларів США прикордонний наряд Львівського загону відповів відмовою.

Жінці загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію хабаря службовій особі (ст. 369 ККУ).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *