ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний водій BMW вчинив потрійну ДТП, є постраждалі

Маркіян Рой

|

У понеділок, 20 листопада, на трасі Львів – Краковець у місті Новояворівськ на Львівщині п’яний водій BMW спричинив потрійну ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась 20 листопада близько 20:00 на автодорозі «Львів-Краковець» у межах міста Новояворівськ.

За даними правоохоронців, водій автомобіля BMW, 23-річний мешканець одного з сіл Яворівського району, не дотримався дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Jetta, який рухався попереду під керуванням мешканця сусіднього села віком 28 років. Після цього Volkswagen  за інерцією виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Ауді», за кермом якого перебував 29-річний житель Новояворівська.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій Audi та його пасажири – жінка віком 28 років та однорічний хлопчик. Вони були доставлені до лікарні.

Також встановлено, що водій BMW керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *